Kom op de site Specificaties De motor (Bolle) Geschiedenis Restauratie Nieuws Album Contact Bronnen
Nieuws en evenementen
WINTERWELVAART 2013 GRONINGEN BINNENSTAD 20, 21 en 22 December 2013 waren we met de Drie Gebroeders aanwezig bij Winterwelvaart Groningen. Aan boord was het theater duo Sara en Frya Eshuis. Ook hebben we veel bezoekers aan boord rondgeleid.                                 www.winterwelvaart.nl
HISTORISCHE MOTORENSHOW BRONS APPININGENDAM
24 en 25 Augustus 2013 was de Drie Gebroeders aanwezig op de historische motorenshow bij het Brons museum in Appingendam.        www.motorenshow.nl
WINTERWELVAART 2014 GRONINGEN BINNENSTAD 19 t/m 21 December 2014 zijn we met de Drie Gebroeders weer aanwezig bij “Winterwelvaart in het A kwartier van de gezellige stad Groningen.    Kijk op www.winterwelvaart.nl of download de programma folder Aan boord van ons schip komt het theater van Freya en Sarah Eshuijs met de voorstelling See Level. http://winterwelvaart.nl/programma/freya-en-sarah-eshuijs-see-level/ Op zaterdag morgen 20 december organiseren de Noorderschippers als afdeling van de LVBHB een lezing. Hiervoor geeft Mariane van der Linden van vaarschool scheepswijs een lezing over “Varen op de waddenzee”                                  
LUTJE WINTERWELVAART 2014 APPINGENDAM Op zat.13 december is de eerste Lutje Winterwelvaart in de binnenstad van Appingedam gehouden. De “Drie Gebroeders was daar aanwezig. Aan boord heeft het Ifak een programma verzorgt met jong talent. Naast de optredens van anderen trad ook Wout de Vries op die daarbij de aandacht van Radio Noord trok.
Activiteiten uit het verleden
Gesponsord door :
DAG VAN DE GRONINGER GESCHIEDENIS 4 oktober 2014 Was de Drie Gebroeders opengesteld ter bezichtiging aanwezig aan de Sluiskade in Groningen ter gelegenheid van de Dag der Groninger geschiedenis.
Nieuws